1

tasawwuf.dk

Jeg stod tidligt op, gik en tur – i naturen. Så solen stå op over horisonten. SubhanAllah, Allah være priset, der viste mig dette smukke syn… (Læs mere, Intro til Tasawwuf).

Vores hensigt med denne side er at dele vores oplevelser med Tasawwuf og dele den viden vi på vores vej får samlet os, InshaAllah. Læs mere om os under Redaktionen.

Profeten SAW sagde: ” Jeg så under min natterejse (miraj) mænd hvis læber blev fortæret af ild. Jeg spurgte Jibrail; “Hvem er disse mennesker?” Han svarede: “Det er folk fra din ummah som opfordrede andre til gode gerninger, men glemte selv at gøre godt.” (Bagawi – Sharh Sunnah).

ngg_shortcode_0_placeholder

Udpluk af mest læste artikler

Han var den 40. konvertit i rækken og accepterede islam samme dag som han var udsendt af Mekka-folket for at myrde Profeten (saw). Inden han tog hen til Profeten (saw) besøgte han sin søster, som i øvrigt var en hemmelig-konvertit, hvor han overhørte oplæsning af surah Taha og Hadid. Da han hørte første vers i surah Hadid…
Læs artiklen: “Hz Omar bin al-Khattab(ra)”

Kærligheden til Allah er tilknyttet det at følge Profeten Muhammad (saw). Allah (swt) siger til Profeten Muhammad (saw) i Quranen at: ”Sig: hvis I elsker Allah, så følg mig, og Allah vil elske Jer og tilgive Jer, for Allah er den Mest Tilgivende og Mest Barmhjertige8.
Læs artiklen:At kende Profeten Muhammad (saw)”

SKABELSEN – EN POETISK VINKEL “…Vi – mennesker går på opdagelse i det skabte.”
Læs Artiklen: Skaberen og Det Skabte

Zikr, som gentagende gange repeteres i hjernen, udvikler evnen til at opfatte og giver adgang til at forstå og absorbere en bestemt viden, dvs. at et bestemt kodeks aktiverer en bestem viden i hjernen. Læs Artiklen: Allahs Zikr!!!.

…”For at få vendt Descartes, “Jeg er, derfor tænker jeg … Hvem er det jeg? Hvor er det? Hvordan kom det til at være? Dit selv er ikke blot noget fysisk. “2
Læs artiklen: “Det Indre Jeg“…

Skriv en hilsen til os i vores Gæstebog.