SADAQAH OG DONATION – GIV DIT BIDRAG I DAG!

 

Giv dit bidrag til Sadaqah. Hjælp os til at hjælpe andre. Spred Allahs navn, Islams navn i alle muslimske hjem i Danmark via gratis azaan-ure.

Væk de døde muslimer til at gå i Allahs vej, læse salah, læse Quran og derved få medlidenhed med fattige døende mennesker.

Det er et velkendt faktum, at det er de samme, som ikke læser salah oprigtigt, der ikke har medlidenhed med de fattige, og hvis de har, er det for at vise deres magt, penge og status eller at få øget respekt. Når azaan spredes i muslimske hjem, vil mange forhåbentlig komme oprigtigt til Islam, det er kun starten, idet Salah(namaaz) er starten på et rigtigt mumin-liv.

De af os, der allerede giver til de fattige, kan således mange-doble deres gode gerninger(Hasanat) ved at give et eller flere azaan-ure væk, idet man således er med til at vække dem, der ikke giver, inshaAllah.

Når en muslim begynder og bede, åbner Allah(swt) vedkommendes hjerte og gør det blødt og dermed mere medmenneskeligt. Vedkommende får åbnet øjnene for elendigheden i verden og den store belønning i at hjælpe andre. 

Sadaqah til azaan-ure virker måske meget absurd for nogle, men det er faktisk bedre end blot selv at give sadaqah til fattige, idet det åbner muligheden for 1-100 personer, der vågner og giver til de fattige, dermed åbner man muligheden for at Allah(swt) også giver en selv del i al den sadaqah, som disse personer, der bliver vækket med azaan-urene gør.

Giv dit bidrag på nedennævnte kontonummer, alt bliver opremset her på siden, hvor mange penge, der bliver samlet, hvor mange ure, der bliver købt, hvor de bliver foræret væk, så du kan hele tiden følge med og ellers altid kontakt redaktionen, hvis du vil have et detaljeret regnskab over, hvad dine penge går til. Må Allah hjælpe alle og give den, der giver et bidrag, belønning i dette liv og hinsides.

Foreløbigt er der opkøbt 250 azaan-ure via en islamisk forretning i København, detaljer vedr. pris m.m. kan indhentes via redaktionen(intet administration eller andet, alle pengene går direkte til urene), og fordelingen er som følger:

50 ure til den pakistanske moske i Ishøj

50 ure givet via forskelllige netværk i hhv. Gladsaxe, Amager, Vesterbro og indre by.

20 ure er personligt givet væk.

120 mangler dd. 8. april 2008 af blive fordelt.  

Nørrebro samt omegn følger. Århus og Odense følger, herunder Vollsmose og Gjellerupparken.

Updatering 14. maj 2008:

10 ure til Amager

10 ure til Tåstrup

10 ure til Holbæk

10 ure til Nørrebro

Rest 80 ure tilbage(14. maj 2008)

Updatering:

20 Ure til Nørrebro

10 Ure til Avedøre

10 Ure til Ishøj og omegn

Rest 40 Ure tilbage i denne omgang(3. juni 2008)

Opdatering 21. november 2008: Alle 250 ure er foræret væk, dvs. at 250 muslimske hjem har et azaan ur i aktion, alhamdulillah, vi takker alle for bidragene.

Sadaqah kontoen dd. lyder på kr. 20540,00 og vi mangler at få inddrevet reklame indtægterne. Vi har fået kontakt med leverandører i Kina mht. en ny udgave af azaan-ure, en bordudgave, meget pænt designet uden fejl. De sidste vi købte fra en leverandør i København, havde desværre fejl på, således at fajr og isha tiderne var forkerte samt lydkvaliteten var for ringe. Det er desværre ikke lykkedes at få en kompensation, da vi ikke ønskede at levere urene tilbage pga. fabriksfejl. Den danske leverandør(en muslimsk forretning) har desværre ikke taget initiativ til at få en kompensation eller få udbedret manglerne, således at vi kunne få lidt mere ud af sadaqah pengene.

Hvis I mangler azaan-ure eller islamisk vækkelse i jeres område, kontakt venligst redaktionen, vi kommer gerne personligt og fordeler og hjælper til med dawah, inshaAllah.  Betal nu på

kontonr. 0400-401-42-14815

 Sadaqah til Azaan Ure i Danmark

Disse Azaan-ure er indsamlet af Tasawwuf.dk, som er drevet af unge muslimer frivilligt.

“og hold fast ved salah, og giv væk i velgørenhed(sadaqah-zakah), og bøj dig i salah med dem som bøjer sig”(Baqarah 2:43)

Formålet er at sprede Islam gennem først og fremmest at have azaan i alle muslimske hjem. Azaan renser for Shaitan, Shaiyateen(jinner), negativ energi og skænderier/konflikter i alle hjem. Samtidigt bekæmper Azaan ens indre nafs(ego) og hjælper til med at læse salah(namaaz), der er obligatorisk for alle muslimer. Salah(namaaz) hjælper under problemer, det er tilrådet af Allah at søge hjælp i salah(namaaz), når man har problemer:

“og søg hjælp i ekstrem tålmodighed og salah, og dette er visselig hårdt(svært) for alle bortset fra for den ydmyge sjæl”(Baqarah 2:45)

“Shaitan(Satan) truer jer med fattigdom og beder jer om at holde fast på jeres rigdom, men Gud lover jer Hans tilgivelse og belønning”(Baqarah 2:268)

“Dem som ikke giver penge i velgørenhed(sadaqah), det er de samme, som benægter sandheden om det evige liv”(Fussilat 41:7)

Når vi giver penge i Sadaqah og Zakah skal vi ikke være bekymrede, idet Allah betaler tilbage mangfoldigt:

Hvem vil give Gud et godt lån? Som Han(swt) vil betale tilbage mangfoldigt(Baqarah 2:245).

Det er ikke vores opgave at tænke over det, når vi giver væk:

“Giv til en tigger, selvom han kommer riddende på en hest(Hadis Maliks Muwatta Bog 58, nr. 58 1.3)

Når vi giver sadaqah, som er frivillig almisse(velgørenhed), redder det os fra 1000 dårlige ånder(problemer) iht. Hadis Bukhari. Disse Azaan-ure vil inshaAllah redde mange muslimske familier, hjem, unge som ældre.

Giv dit bidrag eller indbetal på Tasawwuf.dk, kontonr. 0400-401-42-14815.

image_pdfVis som PDFimage_printUdskriv